Tietoa

Kävelykilometrikisassa kerätään kävelykilometrejä tai -minuutteja

Kilometrikisa on yksilöiden ja joukkueiden välinen leikkimielinen kilpailu, jossa osallistujat kirjaavat kävelykilometrejään ja/tai -minuuttejaan ylös ja kartuttavat joko omaansa tai oman joukkueensa kilometri- ja minuuttisaldoa. Palkintoja arvotaan kaikkien osallistujien kesken ja kisan loputtua palkitaan kunkin sarjan eli yksilö-, pien- ja suursarjan voittajat. Tärkeintä kisassa on kuitenkin hyvä mieli ja kohonnut kunto!

Kilometrikisa on kaikille osallistujille maksuton ja sen järjestävät HSL ja Traficom. Voit halutessasi antaa kävelykisasta palautetta osoitteessa https://www.hsl.fi/palaute tai puhelimitse soittamalla HSL:n asiakaspalveluun 09 4766 400 (ma-pe 7-19, la-su 9-17).

Palkinnot

Pääpalkinnot ilmoitetaan kisan päätyttyä. Kilpailun aikana arvotaan lisäksi joka viikko pieniä palkintoja kaikkien osallistujien kesken. Edellytyksenä on, että kilometrejä tai minuutteja on kertynyt enemmän kuin 0.

Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Viikkoarvonnan säännöt

1. Järjestäjä
HSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä, Opastinsilta 6 A, 00520 Helsinki (jäljempänä Järjestäjä).

2. Arvontaan osallistuminen ja osallistumiskelpoisuus
Kävelykilometrikisan viikkopalkintojen arvontaan osallistuvat kaikki Kävelykilometrikisaan rekisteröityneet osallistujat, joille kilometrejä tai minuutteja on kertynyt enemmän kuin 0. 

3. Osallistumisaika
Arvontoja tehdään joka viikko Kävelykilometrikisan ajan.

4. Palkinnot
Kahden elokuvalipun paketti. Liput toimitetaan sähköpostitse ja ne kelpaavat Finnkinon elokuvateattereissa. Palkintoja arvotaan viisi kappaletta per viikko.

5. Voittajille ilmoittaminen ja palkinnon vastaanottamien
Järjestäjä ilmoittaa voittajille henkilökohtaisesti ja toimittaa palkinnon sähköpostitse. Järjestäjällä on oikeus tiedottaa arvonnan voittajien nimimerkki ja joukkue Kävelykilometrikisa-sivustolla. Järjestäjällä on oikeus poistaa arvonnasta sellaiset osallistujat, jotka pyrkivät väärinkäyttämään arvontaa tulosten tai arpajaistodennäköisyyksien muuttamiseksi.

6. Järjestäjän vastuu
Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta ja kustannuksista, jotka voivat aiheutua osallistumisesta arvontaan tai palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan rajoittuu arvonnan kohteena olevan palkinnon määrään ja arvoon.

Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron näissä säännöissä mainituista palkinnoista. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi tuotteeksi. Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä kyselyn yhteydessä julkaistuissa säännöissä.

Kävely